VOLS SABER
ON I COM
ESTÀN ELS TEUS ANIMALS?

Geolocalitzan-los podràs saber-ho en 2 clics! Quan vulguis i des d'on vulguis. Sense horaris, distàncies ni límits.

SUMA'T A LA RAMADERIA 2.0

Geolocalitzant el bestiar pots saber l’estat dels teus animals on i quan vulguis. Sense horaris, sense desplaçaments incessàris i sense hores de cerca infructuoses.

Estalviaràs temps i guanyaràs tranquil·litat!

sense distància ni horaris

Ves directe al gra i localitza als teus animals ràpidament. Si saps on anar t'estalviaràs hores de cerca infuctuosa.

de forma fàcil i intuitiva

Només et cal un móbil amb connexió a internet per accedir a l'app, consultar les dades i veure l'activitat de les últimes 24h de cada animal.

24h els 365 dies de l'any

Revisa l’estat dels teus animals i configura alertes personalitzades adaptades a les teves necessitats i al teu maneig del bestiar.

Quina informació dona el collar?

El collar emet un senyal o backup d'informació cada 30 minuts donant-nos dades sobre on i com està l'animal.

Localització

Sàpigues de forma ràpida, fàcil i intuïtiva on està el teu animal. Situa'l sobre el mapa i segueix-ne les passes.

Recorregut i distància

El collar GPS no només et diu on és l'animal sinó que també guarda els punts emesos durant 24h. Així podràs saber on han dormit, o quines zones han pasturat les últimes hores.

Temperatura i activitat

Gràcies a un dels sensors que incorpora l'equip podem saber la temperatura superficial de l'animal i detectar possibles problemes o anomalies. Dades que conjuntament amb els altres paràmetres i dades recollides pel dispositiu ens informen de l'activitat de l'animal.

Detecció precoç i millora de la productivitat

La informació és poder, i disposar de dades i d'un sistema que t'ajudi a interpretar-les d'una forma ràpida i àgil t'ajuda a incrementar la productivitat i reduir la mortalitat de la teva explotació. Detectar una patologia a temps és bàsic per a poder intervenir-hi i evitar mals majors.

Característiques:

Lleuger

Pesa 265 gr i medeix 10,6 x 7,7 x 5,0 cm. Fent-lo apte tant per a cavalls o vaques com també per a cabres i ovelles.

Ergonòmic i adaptat

Fort, robust i resistent a l'aigua. Pensat per al confort de l'animal i que alhora resisteixi tots els impactes, rascades i cops als quals el pugui sotmetre el bestiar.

Bateria de llarga durada

Amb una durada aproximada d'uns 14 mesos ens asegurem que no t'hagis de preocupar de res. Quan s'acabi te n'enviem una de nova.

Botiga

 • Localitzador GPS per a ovelles
  189,95

  Digitanimal és un sistema de localització GPS per a bestiar, s’encarrega de localitzar i monitoritzar teus animals durant les 24 hores del dia.

  El localitzador GPS per a vaques, ovelles,…

  Afegeix a la cistella
 • Localitzador GPS per a vaques
  189,95

  Digitanimal és un sistema de localització GPS per a bestiar, s’encarrega de localitzar i monitoritzar teus animals durant les 24 hores del dia.

  El localitzador GPS per a vaques, ovelles,…

  Afegeix a la cistella
 • Localitzador GPS per a caballs
  189,95

  Digitanimal és un sistema de localització GPS per a bestiar, s’encarrega de localitzar i monitoritzar teus animals durant les 24 hores del dia.

  El localitzador GPS per a vaques, ovelles,…

  Afegeix a la cistella
 • Localitzador GPS per a cabres
  189,95

  Compost per una corretja ajustable per a col·locar-lo al coll de l’animal, el GPS per l’animal equipat amb diferents sensors i el contrapès per a mantenir-lo ben posicionat al…

  Afegeix a la cistella

FAQ's

Preguntes freqüents

El preu del dispositiu depèn de les unitats adquirides. El més fàcil és que ens contactis, per telèfon, whatsapp o a través d’email i t’informarem detalladament.

La compra de l’equip inclou el servei de manteniment, l’accés a la plataforma i als seus serveis durant el primer any d’ús.

Les despeses d’enviament són de 6,95 €.

El termini d’enviament és d’un parell de dies hàbils en funció del destí final del dispositiu i les les característiques específiques del mateix.

Durant el procés de compra se us informarà dels terminis d’enviament i recepció del mateix. 

El dispositiu té una garantia de 2 anys sempre que no es detecti un ús negligent d’aquest que l’hagi pogut malmetre. 

L’empresa és fa responsable de possibles defectes de fabricació. 

Hem establert un període de prova de 15 dies. 

Tanscorregut aquest termini no es retornaràn els diners.

TENS DUBTES?
VOLS CONÈIXER ELS AVANTATGES DE LA
RAMADERÍA 2.0?

Contacta amb nosaltres a través d'aquest formulari. Estarem encantades de conèixer la teva ramaderia i de resoldre tots els dubtes que se't puguin plantejar.

Deixa'ns les teves dades i et contactarem el més aviat possible.

  La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable de la pàgina web. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació. En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a  Rumiant RD SL – Casa Nova Galceran s/n –  08699 Vallcebre  o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a  info@rumiant.com.

  CONTACTA AMB NOSALTRES

  + 34 686 776 489

   

  info@rumiant.com

  Dilluns a divendres

  de 9.00 a 14.00h i de 15.00 a 19.00h

  Dissabtes

  de 9.00 a 14.00h