Back

Certificació Biosphere

Certificació Biosphere

Enguany optem a la renovació de la certificació Biosphere com a una aposta per un turisme sostenible al nostre entorn. Aquesta és una aposta clara per alinear-nos amb els 17 objectius de desenvolupament sostenible i l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, alhora que creem sinèrgies i adquirim un compromís ferm en part d’una comunitat veritablement compresa amb la sostenibilitat.

Aquesta certificació ens permet millorar el posicionament per el reconeixement sostenible de les nostres accions. Involucrant a tots els treballadors, visitants, clients i col·laboradors en les accions i bones pràctiques, per a la creació d’experiències més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. Unes bones pràctiques de sostenibilitat que alhora ens permeten estalviar tan en recursos econòmics com energètics per tal de generar el mínim impacte possible al medi ambient.

L’adhesió a aquesta certificació engloba al conjunt d’entitats i empreses relacionades amb el sector turístic, creant xarxa i sinergies per aconseguir des del món turístic un món més sostenible. En aquest enllaç podeu trobar-hi tots els agents, projectes i entitats que poden adherir-s’hi.